Website maken?

Website maken?

Om een website te maken heb je in principe twee keuzes:

  1. een professioneel het werk laten doen
  2. zelf iets in elkaar zetten via een online oplossing

Een online zelfbouw-oplossing gebruiken heeft het voordeel dat het je weinig of niets zal kosten om een website in het leven te roepen. Behalve dan de (geringe) kosten voor een domeinnaam en het hosten van je site. Nadeel is dat je meestal zult moeten kiezen uit bestaande 'templates' en je site er dus gauw gaat uitzien als een hele hoop andere. Ook als je je site (later) verder wilt aankleden met onderdelen die niet zo eenvoudig zijn toe te voegen zit je al gauw in een doodlopende (of dure!) weg met simpele zelfbouw-constructies. En weet je wel zeker dat je splinternieuwe website ook gevonden zal worden in een zoekmachine als Google? En als je van hosting zou veranderen, kun je jouw site dan meenemen?

Als je een website wilt die werkelijk jouw eigendom is, een uniek ontwerp heeft, moeiteloos uitbreidbaar is en ook gezien wordt, heb je weer twee keuzes:

  1. laten doen door een vakman/vrouw
  2. leren hoe je zelf een professionele webdesigner wordt...

Door de links te volgen kun je een gefundeerde keuze maken en weet je wat er allemaal komt kijken bij het maken en onderhouden van een mooie, goedwerkende en succesvolle website.


*) De bedoeling is om langzamerhand een redelijk compleet overzicht te creëren van alles wat met het maken en onderhouden van websites te maken heeft.

Undefined

Realisatie: ©2017 Wide Open Windows